Services

Lariani Language Solutions tilbyder en række forskellige lingvistiske services inden for kategorierne oversættelse, tekstrevision, terminologi og begrebsafklaring samt sproglig rådgivning. Er du ikke helt sikker på, om LLS tilbyder lige præcis det, du står og mangler? – Så skriv en mail med dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde ud af, om det er noget, vi kan løse.

 

 • Tekstrevision

  Inden for tekstrevision udføres korrekturlæsning og tekstrevidering på dansk og italiensk. LLS tilbyder også tekstforfatning  til mindre brochurer, salgsmateriale, samt resuméer af længere tekster til orientering på både dansk og italiensk.

 • Terminologi og begrebsafklaring

  LLS udfører terminologisk arbejde i form af begrebsafklaring og -modellering til såvel private som offentlige virksomheder. Endvidere kan LLS oprette  terminologiske databaser på dansk og / eller italiensk samt tilbyde efterfølgende terminologistyring.

 • Oversættelse og tolkning

  LLS tilbyder oversættelse og tolkning mellem sprogene dansk og italiensk. Der oversættes og tolkes inden for områderne jura, teknik, økonomi, medicin, mode, kultur, gastronomi m.fl., og der udføres såvel bekræftede som legaliserede oversættelser.

 • Sproglig rådgivning

  LLS yder sproglig rådgivning til danske og italienske virksomheder i form af vurdering af medarbejders sproglige færdigheder (dansk og italiensk), lokalisering af hjemmesidetekster samt interkulturel tilpasning af tekster.