Lingvistisk og interkulturel rådgivning

Lariani Language Solutions leverer rådgivning, der kan afhjælpe din virksomheds lingvistiske og interkulturelle udfordringer i samhandlen med Italien. Når man som virksomhed handler med et andet land, indebærer det ofte en række sproglige og kulturelle udfordringer, der kan ende med at koste meget tid og penge, hvis de ikke imødekommes med den nødvendige viden og forståelse. Hvad enten man har italienske medarbejdere, leverandører, kunder eller distributører, er det essentielt for at minimere ressourcespild og optimere effektivisering og produktivitet, at kommunikationen mellem de forskellige aktører foregår gnidningsfrit. Har din virksomhed styr på italiensk forretningskutyme? Hvordan sikrer du dig, at din danske medarbejder med ansvar for det italienske marked besidder de nødvendige italienskkundskaber?  Har du brug for et basalt ordforråd til at imponere dine italienske forretningsforbindelser? – LLS kan skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

 

LLS tilbyder forskellige former for skræddersyede løsninger inden for lingvistisk og interkulturel rådgivning, herunder:

 

  • Vurdering af sproglige færdigheder hos medarbejdere (italiensk)
  • Lokalisering af hjemmesider på italiensk
  • Intersproglig og -kulturel rådgivning i forbindelse med handelskorrespondance
  • Rådgivning i forbindelse med udformning af salgsmateriale på italiensk (reklamer, brochurer, kataloger, emballage mv.)
  • Undervisning i erhvervssitaliensk
  • Gå-hjem-møder om italienske forhold og det at omgås italienere

 

Læs mere om priser her.